Categories
Uncategorized @oc

Re/Des Conecta Val d’Aran

Vòs saber per qué qu’era Val d’Aran ei eth melhor lòc entà empréner en territòris ruraus e de montanha?

Apunta-te ath Bootcamp Val d’Aran, organizat per HèPic e eth Conselh Generau d’Aran, e poderàs descorbir es qualitats qu’aufrissen es entorns de montanha e ruraus entà desvolopar projèctes de negòci e desconectar des ambients urbans.

Es jornades s’organizen ath torn de 3 premisses principaus: trabalhar, descorbir e co-desvolopar. D’aguesta manèra, cada dia se disposarà de temps e d’un espaci de co-working entà trabalhar cómodamente.

Ath delà, aufriram sessions de co-desvolopament moderat per ua coach personau especializada entà reflexionar sus eth tòn negòci, visites a centres de desvolopament e foment deth emprendimiento, atau coma charrades e entrevistes damb agents territoriaus e empresaris locaus qu’an artenhut desvolopar es sues iniciatiues de negòci ena Val d’Aran, ath madeish temps que visitam eth territòri e gaudim dera sua gastronomia.

Es places son limitades a 10 participantes

Junh-te ja ath bootcamp!

Inscriu-te aciu