Categories
Sense categoria

Re/Des Conecta Val d’Aran

Vols saber per què la Vall d’Aran és el millor lloc per a emprendre en territoris rurals i de muntanya?

Apunta’t al Bootcamp Vall d’Aran, organitzat per HèPic i el Conselh Generau d’Aran, i podràs descobrir les qualitats que ofereixen els entorns de muntanya i rurals per a desenvolupar projectes de negoci i desconnectar dels ambients urbans.

Les jornades s’organitzen al voltant de 3 premisses principals: treballar, descobrir i co-desenvolupar. D’aquesta manera, cada dia es disposarà de temps i d’un espai de co-*working per a treballar còmodament.

A més, oferirem sessions de co-desenvolupament moderades per una coach personal especialitzada per a reflexionar sobre el teu negoci, visites a centres de desenvolupament i foment de l’emprenedoria, així com xerrades i entrevistes amb agents territorials i empresaris locals que han aconseguit desenvolupar amb èxit les seves iniciatives de negoci a la Vall d’Aran, al mateix temps que visitem el territori i gaudim de la seva gastronomia.

Les places estàn limitades a 10 participants

Uneix-te al Bootcamp

Inscriu-te aquí